Foodie Foodpacker is een ondernemend trio uit de Denderstreek dat verzot is op fietsen, samen lekker eten, toffe betaalbare design spullen en lokale samenwerkingen. Kortom, gezellig samen zijn binnen en buiten onze cirkel is onze passie.

Wat we in elk geval gemeen hebben is de overtuiging dat speciale momenten samengaan met eten, drinken en plezier – als goodies en foodies –
Op die manier bouwen we unieke concepten, waar we lekker eten mengen met mooie designproducten, zodat elk cadeau staat voor onmiddellijk én blijvend plezier.
 
Daarbij gaan we telkens uit van volgende waarden en criteria:

Daarbij gaan we telkens uit van volgende waarden en criteria:

  • Bovenal lekker en leuk;
  • Met lokale kwaliteitspartners;
  • Ambachtelijk, noem het retro touch;
  • Uniek en blijvend;
  • Value for money.

We nodigen ook elk van jullie uit om met ons mee te denken. Stuur ons een idee, concept of gedachte en we kijken wat we
er samen kunnen van maken.

Ben je een fan, deel dan onze concepten binnen jouw netwerk en social media, want samen zijn we beter en schaal heeft altijd zijn voordelen!Jullie kunnen ons ten allen tijde bereiken via info@foodiefoodpacker.be

 

Voor Vaderdag gaat Foodie Foodpacker in partnership met Vleesrestaurant De Frigo, gevestigd in de Zwarte Zusterstraat in Aalst. Het restaurant is open sinds december 2017 en stond een jaar later al in de Gault & Millau met 13/20.

Vanuit de eerste werktitel “We zetten ons moeder op de grote plateau”  vonden we samen “Dag Moeder” voor ons moederdagconcept.

De Frigo is gevestigd in het pand waar vroeger slagerij Mertens was. Het interieur dateert voor een groot stuk uit 1910. De voormalige slagerij sloot zijn deuren in 1984 en heeft met De Frigo zijn nieuwe bestemming gevonden.

De naam de Frigo verwijst naar de ijskast die in de jaren vijftig in slagerij Mertens werd geplaatst en die nu een plekje heeft gevonden in het interieur van het restaurant.

Meer informatie op: https://www.defrigo.be